Bibelcamping «Opptur på Val»

Bibelcampingen «Opptur på Val» er en sommerferie-leir for hele familien, ung og gammel.

Opptur på Val 2017 blir 2. juli – 9. juli.

Årets talere blir Per Tveten og Thor Fremmegård. Per er forkynner for hovedstyret.  Thor jobber som rektor ved Fjellheim bibelskole i Tromsø.

Årets sangkrefter er Per og Kathrine Tveten fra Bamble og Dordi-Anna og Kjetil Apeland fra Bodø.

I tillegg blir det med et flott knippe av ledere på både aktiviteter, barnemøter, ungdomsopplegg. Vi kommer med en presentasjon av lederne.
Hovedlederne blir i år som i fjor, Sissel Marie Bjerga og Grethe Stople.

Generelt om Opptur

Deltagerne bor i internatene på skolen og spiser alle måltidene i skolens matsal. Det går også an å overnatte i telt eller campingvogn og kjøpe enkeltmåltider.

Hver morgen er det bibeltimer for voksne, og barnemøter for de ulike aldersgrupper; 4-7 år og 8-12 år(ved stor påmelding blir det 3 barnegrupper). På kveldene er det felles kveldsmøte for alle, etterfulgt av ungdomssamling for de som skal begynne i 8. klasse og oppover kl. 21.30-23.30. Noen dager blir det også en samling for 5.-7. klasse etter kveldsmøte.

Hver dag legges det opp til et aktivitetstilbud for hele familien; turer, turneringer, vannsportaktiviteter, misjonstivoli, sporlek osv.

Priser:

OVERNATTING – per natt
Enerom (+ plass til en ekstra madrass): 200,- (250,-)
Dobbeltrom (plass til to ekstra madrasser): 350,- (450)
Dublettrom (To rom med eget bad. Med madrasser plass til 6): 700,-
Campingvogn: 170,-
Telt: 100,-
Sengetøy per sett: 150,-

MAT
Frokost, kveldsmat: 70,- (35,-)
Middag med dessert 130,- (65,-)
Full kost pr døgn 250,- (125,-)
Makspris mat per døgn: 900,-
Makspris pr middag: 500,-
0-3 år gratis, 4-12 år halv pris

Oppholdet kan betales i resepsjonen med kortterminal eller vi kan sende faktura.

Send e-post til post@val.vgs.no eller ring sentralbordet på 74 38 90 00.

Informasjon vi trenger: navn på alle deltagere, alder på barn og ungdommer, evt matallergier, hvilken overnatting en tenker, og selvfølgelig kontaktinformasjon.

Opptur på Val kan oppsummeres i gode sommerminne:

Ferie, sosialt fellesskap, god forkynnelse = gode sommerminner på Val.

Hjertelig velkommen til Opptur på Val!

Hilsen leirsjefene under Opptur, Sissel-Marie Bjerga og Grethe Stople