Bibelcamping «Opptur på Val»

Vi må dessverre meddele at Opptur 2020 er avlyst. Smittevernstiltakene som er gjeldene for arrangement i sommer blir svært utfordrende å imøtekomme for et arrangement som Opptur, og vi som ansvarlig arrangør kan ikke garantere for at tiltakene blir fulgt forsvarlig. Derfor har vi besluttet å avlyse i år, for å komme sterkere tilbake til en normal Opptur neste år! Sett gjerne av uka 28.juni – 4.juli 2021 for neste års Opptur!

Opptur Val 2021 | 28.juni – 4.juli.

Bibelcampingen «Opptur på Val» er en sommerferie-leir for hele familien, ung og gammel.

Generelt om Opptur

Deltagerne bor i internatene på skolen og spiser alle måltidene i skolens matsal. Det går også an å overnatte i telt eller campingvogn og kjøpe enkeltmåltider.

Hver morgen er det bibeltimer for voksne, og barnemøter for de ulike aldersgrupper; 4-7 år og 8-12 år(ved stor påmelding blir det 3 barnegrupper). På kveldene er det felles kveldsmøte for alle, etterfulgt av ungdomssamling for de som skal begynne i 8. klasse og oppover kl. 21.30-23.30. Noen dager blir det også en samling for 5.-7. klasse etter kveldsmøte.

Hver dag legges det opp til et aktivitetstilbud for hele familien; turer, turneringer, vannsportaktiviteter, misjonstivoli, sporlek osv.

Mer info om program, pris, ledere etc kommer.

Send e-post til post@val.vgs.no eller ring sentralbordet på 74 38 90 00.

Informasjon vi trenger: navn på alle deltagere, alder på barn og ungdommer, evt matallergier, hvilken overnatting en tenker, og selvfølgelig kontaktinformasjon.

Opptur på Val kan oppsummeres i gode sommerminne:

Ferie, sosialt fellesskap, god forkynnelse = gode sommerminner på Val.

Hjertelig velkommen til Opptur på Val!