Lilleval Barnehage

Lilleval barnehage ligger idyllisk til oppe på en bakketopp inne på området til Val videregående skole. Her har vi god utsikt over sauebeite, og kort vei å gå til ridehallen, stallen, den helt nye idrettshallen, fjøset, maskinhallen og flotte skogsområder. Barna får spennende og varierte opplevelser hvor enn turen går. 

Plasseringa midt på et gårdstun gjør at vi følger livet på gården tett, og vi følger gårdsarbeidet gjennom årstidene. I tillegg til å ha et ekstra fokus på naturen og livet på gården, har vi også språk og sosial kompetanse som satsningsområder. Språk og sosial kompetanse er viktig hver for seg, men henger også tett sammen. Vi ønsker at barna skal bli trygge barn med en god og positiv selvfølelse, slik at de kan utvikle seg til å bli den beste versjonen av seg selv. 

Barnehagen består av ei avdeling med 23 plasser for barn i alderen 0-6 år, og vi har både hele og reduserte plasser. Høsten 2016 flyttet vi inn i nye lokaler. En barnehage bygd i massivt tre, uten plast eller andre kunststoffer. Det er lyst og høyt under taket, med flere små rom som gir god lek i mindre grupper. 

Lilleval er en privat barnehage som eies av NLM barnehagene AS, og har utvidet kristen formålsparagraf. Vi har «bibelsamling» en gang i uka hvor vi leser en bibelfortelling og synger kristne barnesanger. Videre ønsker vi at hverdagen skal være preget av kristne verdier som tilgivelse, respekt, nestekjærlighet og ærlighet. 

Det gjennomføres samordna opptak for alle kommunale og private barnehager i kommunen. Søknadsfristen for hovedopptaket er 1.april, men det er mulig å søke hele året.

Hvis dere har spørsmål er det bare å ta kontakt, og kom gjerne innom for et besøk!

Epost: barnehagen@val.vgs.no  

Tlf 40 43 33 23  

Lilleval barnehage
Forfangsveg 32
7970 Kolvereid

Følg gjerne med på oss på vår facebookside «Lilleval barnehage», og på Instagram.