Lilleval Barnehage AS

Lilleval barnehage er en liten barnehage, med 18 plasser i alderen 0-6 år. I tillegg har vi SFO tilbud. Det er ganske fullt, men vi ønsker stadig nye barn velkommen!

Barnehagen ligger på området til Val videregående skole, og vi har god plass både ute og inne. I november 2016 flyttet vi inn i helt ny barnehage i et skogholt på området til Val videregående skole. Sauer, kyr og hester beiter rundt og det er kort vei til alle de andre fasilitetene på Val videregående skole. Det er noe som vi benytter oss av! Vi er mye ute på tur eller er bare oppe i haugen vår og leker.

Den nye barnehagen er også spennende fordi den er bygd i massivt tre, uten plast eller andre kunststoffer. Det er lyst og høyt under taket, med flere små rom som barna kan trekke seg tilbake til for å lese eller leke.

Lilleval barnehage AS er en privat barnehage som eies av NLM-barnehagene AS. Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf. Dette vil si at vi har samlinger en gang i uka, der barna får høre en fortelling fra Bibelen og vi synger kristne barnesanger. Ellers ønsker vi at hverdagen vår skal være preget av kristne verdier, som tilgivelse, respekt, nestekjærlighet og ærlighet.

Hvis dere har spørsmål, er det bare å ta kontakt!
Kom gjerne innom og besøk oss i Lilleval!

Det gjennomføres samordnet opptak for alle kommunale og private barnehagene i kommunen. Søknadsfristen for hovedopptaket er 1.april, men det er mulig å søke hele året.