Elevuttalelser

Jeg valgte å gå hestelinjen på val fordi val gir meg muligheten til å utvikle mine ferdigheter innenfor hest og ridning, med god oppfølging av lærerne. Her sitter vi ikke bare inne på skolen med masse teori, men vi gjør stalldrift og rir på ridetimer noe som gjør at det er ekstra motiverende å gå på skolen.

- Marte Victoria Johansen, Vg2
Hest

Jeg valgte å gå på hestelinjen på Val fordi jeg ville kombinere hest med skole, samtidig som jeg ville ha muligheten til å ta høyere utdanning om jeg ønsket det. Jeg fikk også vite at miljøet var bra og at det var et høyt faglig nivå.

- Oda Marie Fjellet, Vg2
Hest

Jeg valgte å gå på val fordi jeg er interessert i hest og ville holde på med noe jeg synes er morsomt. Og val hadde kjempe bra tilbud på hestelinja.

- Kamilla Rønning, Vg2
Hest

Jeg valgte Val og akvakultur fordi det gir meg mange muligheter for framtiden. Val har mange flinke lærere som underviser godt, og et bra sosialt miljø på skole og internat.

- Helle Selliseth, Vg1

Jeg valgte Val fordi jeg var lei av å sitte på skolebenken hver dag. På Val har vi mye praktiske oppgaver. Miljøet på Val er perfekt, og du vil finne deg venner for livet.

- Erlend Kristoffer Haram, Vg1
Akvakultur

Jeg begynte på Val delvis fordi jeg har vokst opp her, men og fordi jeg visste at miljøet på Val er bra!

- Thomas Himle, Vg1
Landbruk

Jeg valgte Val, ikke bare fordi de hadde linjen jeg ville gå, men fordi jeg hadde hørt at miljøet og skolen var bra. Jeg kan trygt si forhåpningene ble nådd!!

- Espen Anfinnes, VG2
Akvakultur

Eg valgt Val fordi eg har lyst t å studer hest og utvikle meg innafor den studieretninga. I tillegg e` d` et vældi bra miljø og du bli kjent me så mang hyggelie folk.

- Marie Elise Schjelderup, VG1