Elevuttalelser

Eg valde å gå på Val fordi eg ville prøva noko nytt. Å flytte fra Vestlandet til Trøndelag som 16-åring var veldig spennande og som å få en ny start på livet.

- Erik Østebø, tidligere Val-elev
Erik Østebø - Hvorfor Val bilde

Det beste med Val VGS er at jeg får være i et fantastisk miljø med utrolige folk ifra mange steder, i tillegg til at studieretningen Akvakultur gir meg store fremtidsmuligheter.

- Magnus Hamre, VG3 Studieforberedene
Magnus Harme - Hvorfor Val bilde

Årene på Val har vært supere, og jeg angrer ikke et sekund på dette valget. Her på Val har jeg fått mange gode venner, internatlivet er veldig kjekt og jeg har det helt topp!

- Marte Olsvik, VG2 Akvakultur
Marte Olsvik - Hvorfik Val bilde

Jeg går på Val fordi det er en super skole med landbruk som ett av flere studietilbud. Det er bra miljø blant elevene og jeg trives godt sammen med dyrene i fjøset.

- Anja Helene Ørsnes, VG3 Studieforberedene
Anja Ørsnes - Hvorfor Val bilde

Jeg startet på Val fordi jeg ville studere hest og ha med min egen hest til skolen. Det at Val er en internatskole gav meg venner for livet og utfordret meg til å bli mer selvstendig.
På Val kan man være seg selv fullt ut, det er mye praksis og veldig bra opplegg!

- May-Liss Ratama, tidligere Val-elev
Hest
May Liss Ratama nett 2

Jeg valgte Val og landbruk fordi jeg skal ta over, og drive gård i framtiden. Val gir meg muligheten til å få god kunnskap og en praktisk opplæring i forhold til dette. Jeg liker best det sosiale miljøet, det er alltid noe å gjøre, og at det er mye praksis i undervisningen.

- Matias Johansen, VG3 Agronom
Landbruk