Elevuttalelser

Jeg valgte Val og akvakultur fordi det gir meg mange muligheter for framtiden. Val har mange flinke lærere som underviser godt, og et bra sosialt miljø på skole og internat.

- Helle Selliseth, Vg1

Jeg valgte Val fordi jeg var lei av å sitte på skolebenken hver dag. På Val har vi mye praktiske oppgaver. Miljøet på Val er perfekt, og du vil finne deg venner for livet.

- Erlend Kristoffer Haram, Vg1
Akvakultur

Jeg begynte på Val delvis fordi jeg har vokset opp her, men og fordi jeg visste at miljøet på Val er bra!

- Thomas Himle, Vg1
Landbruk

Jeg valgte Val, ikke bare fordi de hadde linjen jeg ville gå, men fordi jeg hadde hørt at miljøet og skolen var bra. Jeg kan trygt si forhåpningene ble nådd!!

- Espen Anfinnes, VG2
Akvakultur

Eg valgt Val fordi eg har lyst t å studer hest og utvikle meg innafor den studieretninga. I tillegg e` d` et vældi bra miljø og du bli kjent me så mang hyggelie folk.

- Marie Elise Schjelderup, VG1
Hest

Det beste med Val VGS var at jeg fikk være i et fantastisk miljø med utrolige folk ifra mange steder, i tillegg til at studieretningen Akvakultur gav meg store fremtidsmuligheter.

- Magnus Hamre, tidligere Akvaelev

Årene på Val har vært supere, og jeg angrer ikke et sekund på dette valget. Her på Val har jeg fått mange gode venner, internatlivet er veldig kjekt og jeg har det helt topp!

- Marte Olsvik, VG3
Studieforberedende

Jeg går på Val fordi det er en super skole med landbruk som ett av flere studietilbud. Det er bra miljø blant elevene og jeg trives godt sammen med dyrene i fjøset.

- Anja Helene Ørsnes, VG3 Agronom