Besøk av grunnskolen i hinderløypa

Denne høst har elevene på VG1 brukt til sammen 9 dager på å bygge en hinderløype i skogen ved fjøset. I dag var det grunnskolens tur å få prøve løypa med god veiledning og hjelp fra VG1B. Været var virkelig på godsida i dag, med fem plussgrader og opphold.

– Dette har vi gledet oss lenge til, sier lærer Ellen Hellesø ved Vals grunnskole. Vi har hørt ryktene om hinderløypa, og vet barnehagen har vært her allerede. Hellesø synes elevene hennes, som går i 1. til 4. klasse, er både modige og tøffe som prøver de forskjellige hindrene. – Vi setter stor pris på å få komme hit, avslutter den fornøyde grunnskolelæreren.

Elevene som går første året på videregående synes det har vært artig å lage denne hinderløypa, men understreker at det også har vært vanskelig og slitsomt. Byggingen har vært en del av faget Naturbasert næringsaktivitet. Det er ingen tvil om at hinderløypa blir et godt tilskudd til de forskjellige aktivitetene vi har her på Val.