I dag var det skolestart for VG1

I dag første skoledag etter sommerferien, og for første gang med over 150 elever klare for skolebenken. Vi er nå klare for å ta imot nye og gamle elever sier rektor Kjartan Åsebø. Det er akvakultur som stikker av med flest elever dette skoleåret også, men det er også mange som ønsker å utdanne seg innen landbruk eller hestefag.

I år vil den tradisjonelle åpningsmarkeringen for elever og foreldre utgå og erstattes med flere mindre samlinger med færre elever og foreldre. Førsteklassingen får flytte inn på internatet på søndag, mens resten av elevene først kommer på mandag.

Vanligvis bruker vi å ha morgensamling for alle våre elever på fredager, denne samlingen hvor alle elevene samles i samme rom, vil ikke bli avviklet inntil videre. Vi vil også videreføre matserveringen med at kjøkkenpersonalet legger opp maten til elevene  slik som vi hadde det i vår.N