Nytt skoleår 2020

Velkommen til nytt skoleår og som elev ved Val skoler!

Vi gleder oss over god søkning til det nye skoleåret og til å bli kjent med dere som er nye til høsten!

Inntaket til nytt skoleår er i gang. Førsteinntaket er forventet å være klart ca 10. juli med svarfrist den 17. juli, mens andre runde er ca 7. august med svarfrist den 11. august. Spørsmål om inntaket kan rettes til Svanhild Øpstad på sopstad@val.vgs.no

Vi starter skoleåret for Vg1 på mandag 17. august kl 08.10. Dere er velkommen til innflytting og åpningsmarkering sammen med foreldre og foresatte på søndag 16. august. På grunn av korona-situasjonen planlegger vi med to samlinger med middag og informasjon i matsalen. Den første starter kl 13.00, mens den andre starter kl 15.00. Det vil komme informasjon om hvem som skal møte på hvilken samling.  

Vg2 og Vg3 starter skoleåret tirsdag 18. august kl 08.10. Dere kan flytte inn i internatet fra kl 16.00 dagen før. 

Velkomst- og informasjonsbrevet til Vg1 er også lagt ut på siden her. Der er det også nyttig informasjon for dere som skal starte på Vg2 eller Vg3.

Trykk under for å lese

Dette programmet for oppstarten av nytt skoleår er med forbehold om at koronasituasjonen er den samme til høsten.

Hjertelig velkommen!