Fra mandag er dørene åpnet for enda flere elever

Da kom beskjeden fra Regjeringen i går som vi har ventet på; skolene åpner opp igjen for fullt! For Val sitt vedkommende betyr det at 15 elever til kommer tilbake på skolebenken allerede mandag morgen. Dette gjelder da vg3 studieforberedende. Alle vg2-elevene og vg3 landbruk har allerede vært tilstede i to uker. Inspektør Svanhild Øpstad sa i dag, på den digitale morgensamlingen for elevene, at «Vi på Val gleder oss til å få vg3-studieforberedende tilbake til oss». Vi flagger både for frigjøringsdagen og for at elevene kommer tilbake.

Vg1 kommer ikke tilbake på mandag fordi de har en uke igjen av praksisperioden sin.

Internatleder Jofrid Sørbø understreket under samme morgensamling at vi er veldig nøye med smitteverntiltak, og følger rådene som helsemyndighetene gir.