Fornying og utvidelse av matsal med inngangsparti.

Det har vært stor byggeaktivitet på Val de senere årene. Denne gangen er det et påbygg til matsalen med nytt inngangsparti som er ferdigbygget. Dette burde jo feires med stor kakefest og masse gjester, men det går dessverre ikke i disse dager. I stedet ble det en direktesending på Val sin facebook side.

Arbeidet med påbygget startet i fjor høst og ble klart til bruk da den første puljen med elever kom tilbake nå på søndag etter at skole og internat har vært koronastengt. Kostnaden på bygget, samt oppussing, kom på rundt 5 millioner kroner. Det har nå blitt 220 kvadratmeter mer boltreplass med personalrom, stort og romslig inngangsparti, toaletter og handvasker ved inngangen til dagligstua. (Det passer jo bra i disse koronatider når vi må vaske hender støtt og stadig.)

Vi retter en stor takk til Wilhelm Nessa ved eiendomsavdelingen som har vært prosjektleder, Are Østebø og resten av gjengen på eiendom, for godt arbeid og en kjempejobb med å få dette prosjektet ferdig.

Hvis du har lyst til å bli med på vår onlineomvisning samt noen intervjuer, da kan du se det her på vår facebook side: https://www.facebook.com/valvgs/videos/303386877312792/