Julehilsen fra Val – 2019

Det er tid for siste sak på nettsiden dette året. Vi ser tilbake på en fin høst og en tradisjonsrik førjulstid. Julekalender, pepperkaker, julepynt, adventsfrokost, rideshow, førjulsmiddag, gudstjeneste i kirka på Stein og mye annet.

Dette var første høst med barneskole i Borgen og tre klasser på Vg1. Det var idrettshallen i full bruk. Det var timer og turer. Pranks ble for meg høstens nyord på Val. Et ord som i beste mening og utførelse er til glede for alle parter.

Det går igjen mot lysere tider. Vi håper at det også blir lyse tider for deg som er elev. At etterjulsvinteren og våren kan bli en god tid på skolen og ellers i livet. Selv vi som er skolefolk vet at livet er langt mer enn skolen. Det gjelder også på en internatskole.

Så er vi spent på det nye året. Kommer det til å skje noe spesielt i det nye året? Hvem er vi sammen med her til neste jul? Kanskje det er du som leser dette som skal begynne her som elev eller kanskje som ansatt i det nye året.

Før vi kommer til det nye året, så skal vi igjen feire jul. Vi håper da at alle elever, ansatte og Val-venner vil få et møte med julens hovedperson, han som var barnet i krybben, og som samtidig er Guds sønn. Han som kom til jord i jula for oss, for deg og meg.

Takk for 2019 og god jul!