Våre firbente gledesspredere

De er trolig ikke klare over det selv, men deres blikk, nysgjerrighet, hengende ører og logrende haler er en mix av hva som kan blidgjøre en ellers tung dag.

Det nærmer seg snart et årsiden at ni boergjetkje ankom Val og siden da har de gjort mange glade. Det gjelder de som «jobber» sammen med dem på gården, vi som skal gjøre vår plikt på skolebygget og går forbi dem på vei til jobb, elevene som tar seg en liten luftetur på fritiden, og ellers de mange som jobber og har en tilknytning til Val.

Geitene har klaver og er dermed GPS styrt av et usynlig «gjerde». I dag har de trasket i området rundt den gamle gymsalen, og vi blir ikke overrasket om deres plan for dagen har vært å blidgjøre postbudet som hver dag legger posten til de mange ansatte som har postkassen sin på dette bygget.