Full fart på Val barne – og ungdomsskole

Nå har 10 elever gått på Val barne- og ungdomsskole i tre uker. Det er har vært tre spennende uker både for elever og ansatte. Det har vært dager fylt med lesing, skriving, uteskole, skolelunsj, undring, leketid, tull & tøys og gode samtaler.

Vi holder til på tunet på Val i det gamle bygget, Borgen. Det har blitt et flott og godt egnet skolelokale. I skolegården har vi fått et spennende lekestativ, fotballbane og en stor sandkasse (volleyballbanen). Elevene går på skolen fire dager i uken, og har fri hver onsdag. Hver torsdag har de uteskole. Da blir fasilitetene rundt på Val skoler tatt godt i bruk, og elevene får utfolde seg både i skogen og i fjæra.

Det er mye fart og høyt aktivitetsnivå hos elevene. De er engasjerte og lærevillige, og ser ut til å trives godt sammen.

Elevene på skolen vår kommer fra nærområdet, fra Steine til Kolvereid. Vi setter stor pris på hver enkelt elev!