To år med hest på Val

Da er denne fine, flotte og fantastiske gjengen ferdige med all undervisning og to år på hestelinja her på Val vgs. Det er gøy å se hvor gode vennskap som knyttes her på Val og vi vet at mange kommer til å holde kontakten videre også selv om mange velger ulike retninger fremover nå.

Nå gjenstår bare klassetur neste uke og eksamen til slutt. Klasseturen går til Stockholm neste torsdag hvor de blant annet skal få besøke Hovstallet på fredag hvor den svenske kongen og dronningen har sine hester. På lørdag skal vi på SELVESTE Longines Global Champions Tour Stockholm.. Dette er et enormt internasjonal stevne som arrangeres for første gang i Stockholm i år og kan sammenlignes med Champions League i fotball for de som kan litt om det. Det er altså en serie med stevner i den aller høyeste ligaen innen hestesport så dette gleder vi oss stort til🤗

Da gjenstår det bare å ønske alle sammen lykke til videre med eksamen når den tid kommer og veien videre etter det.