Nåde, fred, fremtid og håp

Etter en travel eksamensperiode med gode resultater, erklærer vi skoleåret 2018-2019 som historie.

Et av de største høydepunktene kan dateres til mai måned, måneden hvor den nye idrettshallen på Val ble erklært åpen og tatt i bruk.

Torsdag 20.juni tok vi avskjed med mange flotte elever som takket for seg etter henholdsvis ett, to eller tre år, for og setter kurs mot nye eventyr i livet. Mange av årets elever blir heldigvis og å se til skoleåret 2019-2020 sammen med mange nye elever.

Rektor Kjartan tok i bruk ordene «nåde, fred, fremtid og håp» i sin avslutningstale til elevene. Ord vi ønsker at elevene skal ta med seg i sin videre vandring.

På bildene over kan en se et utklipp fra avslutningsfesten hvor elever og ansatte satte ord på dette skoleåret, og klassebilder med de som var igjen.