Hestejenter på vei til Nederland

I går reiste denne gjengen på utenlandspraksis til Nederland for å være der i to hele uker. På bildet ser en fire av våre andreårselever og lærlingen vår Marte (midten).

Vi er stolte av å kunne tilby flere av våre elever denne muligheten gjennom en stipendordning som skolen har hatt i flere år nå. De to første dagene tilbringer elevene i Amsterdam der de får oppleve forskjellige severdigheter før de reiser ut på praksisplassene på flere staller.

Fra venstre:
Martine fra Bodø med egen hest Priluki, Sandra fra Kolvereid med egen hest Etiuda, lærlingen vår Marte fra Sandnessjøen (til fots), Marie Elise fra Kolvereid med lånt hest Tintin og Sigrid fra Bodø med egen hest Wonder.

Hestene blir hjemme på Val, mens rytterne drar utenlands og høster nye erfaringer. Vi ønsker dem alle masse lykke til på forskjellige praksisplasser i det store utland.
Med på turen blir også hestefaglærer Mattias som passer på at alt går riktig for seg.

Høres dette interessant ut? Kanskje du også bør vurdere hestelinja Val vgs🤗