Hälsning från Nederland

Hälsning från Nederland

Nu har vi kommit halvvägs på vårat praksisuppehåll i Nederland.
Vi startade med 2 dagar i Amsterdam där vi blev känt med staden och fick många kulturella intryck och fick pröva både internationell och lokal mat.

Under onsdagen reste vi upp mot Leeuwarden och eleverna fick hälsa på sin praksisvert. Detta året har vi varit väldigt heldiga med att pricka in riktiga dagar att resa på. Sigrid, Sandra och Martine fick resa på Steven i Tolbert redan första dagen och det ser idag ut som de kommer räcka ytterligare ett stevne under uppehållet.

I tillägg har de fått med sig den stora hingsteshowen på VDL stuteri dit även Marte fick resa.

Marie Elise är utplacerad hos stall Minkema och trivs väldigt gott i familjen. Hon skall få prova rida Grand Prix hästen Jesse hos dem och få blitt tatt bilder av. Marte har en ny fin plats, där hon jobbar tätt med en veterinär som har embryoimplantering som intresse och de har över 100 hästar på gården. På fredagen har vi besök där då vi skall få på nära håll se hur detta går till 🙂

Sigrid, Martine och Sandra är hos sprangryttare i Friesland och får mycket skryt över sitt engagemang.

Fint väder och sol gör att vi även får lite färg här nere på kroppen och det är inte helt fel. Vi har det bra även fast det är tralva dagar, vi måste få med oss mest möjligt!

Mattias