Val FoU søker fiskehelsebiolog/veterinær

Beskrivelse av arbeidsgiver

Val FoU AS er et selskap som driver forskning- og utviklingsvirksomhet med base i Nærøy kommune i Ytre Namdal. Selskapet eies av Val videregående skole og har per dags dato fire ansatte. Val FoU jobber innenfor sjømatnæringen og leverer FoU-tjenester av høy kvalitet som bidrar til økt verdiskaping, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Val FoU er inne i en spennende fase med mange nye oppgaver og økende oppdragsmengde. Vi styrker derfor kapasiteten innenfor prosjektarbeid og fiskehelse og søker etter en engasjert, praktisk og strukturert medarbeider som ønsker å jobbe tett med fiskehelsemiljøer i Norge.

Stillingen omfatter:
  • Oppfølging av Val VGS sine ulike konsesjoner
  • Tilrettelegge, koordinere og sikre praktisk forsøksgjennomføring inkludert prøvetaking
  • Støtte av forskning i feltforsøk og oppfølging av FoU-konsesjoner
  • Oppfølging av regionale, nasjonale og internasjonale prosjekter, og kommunikasjon relatert til disse
  • Kursvirksomhet og kompetanseformidling
  • Støtte til klinisk arbeid for våre samarbeidspartnere

Vi søker etter kandidater som har:

• Relevant utdannelse på høgskole/ universitetsnivå
  • Relevant erfaring fra prosjektarbeid og/eller gjennomføring av forsøk er ønskelig
  • Kunnskap innen databehandling, herunder statistikk er ønskelig
  • Gode norsk- og engelsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig