Naturbasert aktivitet i aksjon

Naturbasert aktivitet er et trivelig naturbasert fag hvor elevene tilbringer masse tid, ikke overraskende, i naturen.

I sist uke brukte de en av de to skoledagene de i faget til å lage et skikkelig festmåltid. Elevene ble delt inn i grupper og fikk ansvar for forskjellige retter – alt ble laget fra bunn av. Bedehuset på Lauga ble tilholdssted for middagen hvor elevene dekka langbord med herlig mat og hadde egne konferansierer.

Den andre dagen måtte middagen «forbrennes» så da begynte elevene dagen med å gå opp til gammen rett over post 4. Der fikk vi med seg soloppgangen som var aldeles nydelig denne dagen, fyrte bål og laga gløgg, før de etter lunsj tova sitterunderlag på lab-en. Genialt å ha med seg på tur.

I morgen, onsdag, skal elevene pynte underlagene ved å stikke ut mønster og lage personlig vri på dem.