Julemessen 2018

Julemessen på Val er et av desembers høydepunkter. I forkant er mange involvert i det som blir salgene av hjemmelaga produkter som er alt fra flotte julegavetips innen mat, drops, håndarbeid og treverk. På torsdag ble Val julemesse 2018 arrangert med «tombola for liten og stor», kaffe og kaker og godt fellesskap ble dette en veldig hyggelig stund, hvor også nissen så sitt snitt til å stikke innom.

Flere torsdager i høst har Val arrangert «Val samler bygda til middag», et opplegg som har visst seg å være til glede for mange på Lauga. Også denne adventstorsdagen var det mange som fant veien til et nydelig kalkunmåltid på Val, samtidig var julemessen åpen for de som ønsket å ta turen innom dit. Dette resulterte i en fullstappa dagligstue av masse flotte mennesker. Messen ble avsluttet med en julesamling hvor vi fikk en barneandakt av Margrete Klokkehaug, sang av mange elever og ansatte, og en populær utlodning med bl.a. den populære «energibombe» premien, «flasker med masse snop».

I år samler vi på Val inn penger til et bistandsprosjekt i Bolivia og på julemessen fikk vi samlet inn over 20000,- som går rett til dette prosjektet.

Foto: Thomas Lollike