Godkjenning av grunnskole på Val!

Skisse fra Espen Aursand arkitektkontor

Vi er glade og takknemlige for å kunne melde om at vi sist uke fikk godkjenning for grunnskolen som vi har søkt om på Val. Godkjenningen er i tråd med søknaden, det vil si inntil 75 elevar fra 1-10 klasse.

Vi tar sikte på å starte opp fra august 2019.
Søknadsfristen for elever som ønsker plass høsten 2019 er den 15. januar.

Vi regner med at vi minst starter opp med 1 og 2. klasse. Øvrige klasser oppover vurderer vi ut fra søknadene, men det er begrenset med klasserom før vi får på plass nytt skolebygg. I utgangspunktet starter vi derfor ikke opp med ungdomstrinn til neste høst. Vi hører likevel gjerne om det skulle være interesse for det.

Dersom du er interessert i å høre mer om planene for dette, så les gjerne mer på nettsidene våre. Ellers er alle interesserte velkommen til et informasjonsmøte om skolen tirsdag 4.desember kl 20.00 i auditoriet i skolebygget på Val vgs.

Ta gjerne kontakt med Val videregående skole dersom det skulle være spørsmål eller annet i forbindelse med skolen.