Så er vi i gang med skoleåret 2018-2019

Etter en historisk varm og tørr sommer så kom regnet, det gjorde også elevmassen for kommende skoleår. Vi har ridd på en medgangsbølge i mange år på Val nå og elevmassen nådde rekordhøyde i fjor. Spenningen var stor om vi ville klare å matche fjorårets rekord med 140 elever. Per i dag har vi 144 elever og har «all time high» elevmasse.

Mange spente Vg1 elever kom med flyttelasset sitt på søndag og flyttet inn på internat rommene sine. I år er det omkring 125 av Val-elevene som bor på internatet og resterende bor hjemme.

Vi ser frem til et spennende år, veldig kjekt er det og å høre flere av elevene som sier at de har gledet seg gjennom hele sommeren for å komme tilbake til Val. Det tar vi som et godt trivselstegn 😊