Godt i gang med skoleåret 2018-2019

Vi er godt i gang med skoleåret 2018 og det er allerede gått 12 dager siden elevene dukket opp på tunet på Val etter en lang og fin sommerferie. Mye har skjedd disse dagene med masse ulike aktiviteter og nye bekjentskap. Se bildene for å få et lite innblikk i noe av det som har skjedd disse dagene 😊 For å nevne noen av aktivitetene som miljøarbeiderne har dratt i gang, så kan vi si: 24 karat, 64 grader nord, øksekasting og diverse vannaktiviteter.

Her kommer en liten rapport fra miljøarbeiderne om 64 grader nord:

«Mandag kveld var det duket for 64 grader nord på tunet, som miljøarbeiderne og en gruppe fra personalet arrangerte! Dette ble en suksess, der ca. 35 elever var med på denne rebusløp liknende konkurransen. 64 grader nord gikk ut på at 8 lag skulle konkurrere mot hverandre på 8 poster. En av postene handlet om å bygge så mange ord som mulig med et antall bokstavkjeks, mens en annen handlet om å frakte vann fra en bøtte – litermål – desilitermål – hender – munn og til en desilitermål igjen. På disse postene fikk elevene testet konkurranseviljen og hvor gode de var å jobbe som et lag. Miljøarbeiderne ser seg godt fornøyd med utførelsen til alle deltakerne denne kvelden».