Åpen gård 2018

En av vårens store happeninger gikk av stabelen lørdag 26. mai. Åpen gård. Dagen hvor «folk og fe» møtes på Val. Som vanlig stilte vi med fint vær til våre besøkende. Nytt for året var blant annet bruskassestabling og avdeling skogbruk som stilte med motorsager til utskjæring av stoler i store og små format, og presisjons kjøring med traktor.

Over 600 gjester ble talt opp, dette i tillegg til alle elever og ansatte ved Val. Det ble observert besøkende som kom på dagsbesøk helt fra Stjørdal. Den som virkelig fikk kjenne på seg det store besøkstallet var den stakkers kvigen som hadde termin akkurat denne dagen og fikk med seg en stor folkemengde som øyenvitner til kalvingen.

Elevene på hestelinja startet det hele med hesteshow i ridehuset og hadde deretter barneridning for de minste.🐴
For de som ikke var der så legger vi ut noen klipp her:)