Val i England – Del 2

Tirsdagen tok elevene fra Norge, Sverige og England diverse vannprøver i Stoke Gabriel. Disse ble deretter tatt med tilbake til South Devon College for videre analysering.

Onsdag klokken 0600 møtte vi opp på Englands største fiskemarked, Brixham Fish Marked. Der ble vi tatt imot av sjefen og vist rundt på anlegget. Vi fikk også være med på de daglige auksjonene av fisk som foregikk der. Et imponerende anlegg og besøk ble avsluttet med en nydelig frokost med fersk fisk. Senere på dagen var vi ute på cruise i Torbay for å se på faunaen.

Som avslutning på onsdagen var vi på besøk på Living Coast. Der fikk vi høre om bærekraftighet i forhold til drift av akvariet og hva de prøver å formidle gjennom driften sin. Vi fikk i tillegg en omvisning hvor vi blant annet fikk mate ulike dyr og fugler.

Torsdag presenterte elevene våre det de hadde forberedt av postere for elever og ansatte ved South Devon College. Gode tilbakemeldinger ble gitt til våre elever. Moro når en lærer fra England, som har jobbet en del år, får presentert helt ny kunnskap for han om alger blant annet.