Kystbymessa 2018

Sist helg var det stor «ståhei» under Kystbymessa i Rørvik som var åpen fra fredag til søndag. Elever og ansatte ved Både YNVS og VAL sto sammen med næringslivet (oppdrettere og servicenæringen) på en fellesstand under navnet Havlandet. Å være synlig her er med og bidrar til rekruttering, PR og et nærmere samarbeid med næringslivet.

Som en ser på bildene så bidrar elevene med ulike aktiviteter som engasjerer barn/unge og voksne. Elevene er med og lærer barn og unge ulike knuter, de lagde spørsmål til flere Kahoot konkurranser som ble arrangert med fine premier. Noe av det som skapte oppmerksomhet var overlevelsesdrakten som en skulle klare å ta på seg fortest mulig. En som imponerte kraftig her var Val sin rektor, Kjartan Åsebø, som var innom og klarte det på hele 23 sekunder.