Kjempet på Fylkesmessen

Onsdag denne uken ble Fylkesmessen Trøndelag arrangert for alle ungdomsbedriftene i fylket. Val stilte med tre av de ca 70 bedriftene som deltok i en konkurransen som kanskje aldri har vært hardere enn i år, dette siden Nord og Sør-Trøndelag ble slått sammen til Trøndelag i Januar.

På Val har vi et eget fag som heter Næringsdrift, et valgfag som Vg2 elever har mulighet for å velge. I år er det registrert fem bedrifter på Val, hvorav tre som reiste til Levanger for å delta på messen.

Ungdomsbedriftene SafetyHalter UB, Altitre UB og Spoil Yourself UB gjorde alle en god innsats og fikk en fin tur med hotell og frokost på kjøpet. Vi klarte ikke å overbevise juryen om topplasseringene, men det setter ikke en demper for en videre satsing i bedriftene.

Godt jobbet jenter.