30 år i Oppdal

Mange historier og opplevelser sitter igjen etter 30 år på rad i Oppdal. I år ble ingen unntak selv om været ikke var med oss alle dagene. Vind førte til noen utfordringer, men vi fikk allikevel med fine dager i trekket og i skisporet. I år reiste vi også til Røros der vi fikk prøvd hundekjøring og en liten «shopping»-tur i Tynset på veien hjem. En gjeng fikk også noen timer på hesteryggen, andre fikk svømt noen meter og mange tok seg en avslapningskveld i kinosalen.

På veien nedover fikk elevene også gjestet slakteriet på Steinkjer, Sintef, Tine Meierier, Leangen travbane og tilslutt et kjærkommet besøk på Egon Tyholt tårnet hvor vi hadde bestilt pizza buffet til hele gjengen.

I tillegg til å være 30 år på rad i Oppdal, så gjestet vi også Imi-Stølen for 30 år på rad. Et sted vi gjennom mange år har fått et veldig godt forhold til. En usedvanlig sprekk og gira Olav Grongstad stilte i år igjen med buss og godt humør.

En stor takk til Oppdal, Imi-Stølen og Grongstad Transport.