Julemesse på Val

Over hele landet hører vi snakk om julemesser. Strikka sokker, grøt, lefser, granbar, figurer og hjemmelagde engler.. Du har kanskje vært på en julemesse selv i år? På Val arrangerte vi for første gang julemesse nå i desember, der inntektene gikk til prosjektet vårt som er Kiabakari bibelskole i Tanzania.

Dagligstua ble fylt opp med elever, ansatte, naboer og ellers folk fra området rundt. Det var grøtservering, kaker og kaffe, i tillegg til salg av ulike hjemmelagde produkter. Nissen tok også turen innom. Julemessa ble avsluttet med en nydelig julekonsert, der vi hadde forskjellige flinke sangere og musikere med.

Jeg tror alle fikk kjenne på den gode julestemningen denne torsdag ettermiddagen.

Vi samlet inn kr. 13.997,- til misjonsprosjektet vårt, noe vi er svært takknemlige for!