Hospitering på Val

Går du i 10. klasse og lurer på om Val kan være skolen for deg?! Da er du hjertelig velkommen hit på hospitering! På Val kjører vi hospitering over 8 uker, der nysgjerrige 10. klassinger kan komme et døgn for å se mer om hvordan vi har det på Val.

Sist uke var det 20 trivelige hospitanter her fra tirsdag til onsdag. Det var gutter og jenter fra Namsos, Follafoss, Terråk og Søvik. De fikk omvisning, være med i de ulike avdelingene, spise i matsalen, sove på internatet og henge med Val-elevene.

Vi har ansatt fire hospitantverter som lager god stemning for hospitantene som er på besøk. I år er det fire jenter på Vg2 som har ansvaret.

Bildene dere ser er fra ulike konkurranser som vi hadde onsdag etter lunsj.

Her er to sitater fra hospitanter:

Anette Sjøholt

«Det har vært gøy å være på hospitering. Kjekt å treffe andre hospitanter, og ikke minst veldig gøy å være i stallen.

Hun ønsker å begynne på Val fordi hun har hørt at det er en skikkelig bra skole. Anette har egen hest som hun ønsker å ha med seg til Val.

Hun kjenner ridelærer Lise fra før, og har ridd for henne mange ganger».

Oda Myrvang

«Det har vært artig og lærerikt å være på Val. Hun har lyst å begynne på akvakultur neste høst. I tillegg synes hun det ser veldig gøy ut å bo på internat.

Det virker som de ansatte på Val tar svært godt vare på elevene, og at det er et godt fellesskap her. Han har selv hatt en søster som har gått her i tre år».

Ta kontakt dersom DU kan tenke deg å komme på hospitering til Val!