Stor NLM-vgs samling

Hvert tredje år samles «alle» ansatte på de heleide VGS skolene til Norsk Luthersk Misjonssamband. Fra Val var vi ca 30 stk som satte oss på bussen kl 06.00 onsdag morgen for å komme oss til Værnes flyplassen med retning Vestlandet, nærmere bestemt Ølensvåg i Rogaland hvor årets samling skulle være på Lundeneset VGS.

Mellom 350-400 ansatte fra de ulike NLM-skolene var denne gang samlet på Lundeneset som for første gang var verter for NLM-vgs samling. Tidligere har det vært Tryggheim VGS som har invitert til deres skole på Jæren i Rogaland.

For mange ansatte er dette et høydepunkt hvor en får kombinert en tur og truffet kollegaer på andre skoler med samme fagfelt. På samlingen får en seminarer, seksjonsmøter og andre oppbyggelige møter som eier av skolene står over.

Se gjennom bildene og få et lite innblikk i hvordan vi hadde det på tur 🙂