Hjertelig velkommen til Val videregående skole på foreldredag

Lørdag 28. oktober inviterer vi til foreldredag på Val videregående skole.
Vi ønsker å møte dere som er foreldre / foresatte for å ha samtaler om elevens
skolesituasjon og forholdet mellom hjem og skole.

Ved påmelding vil dere bli satt opp med en samtale med basislærer. Dersom dere ønsker samtale med andre på skolen så ta kontakt.

I løpet av dagen blir det en felles samling i auditoriet og egne klassemøter for vg1 og vg2.
Foreldredagen er lagt inn som obligatorisk skoledag for elevene. Rammene for dagen er at vi har frokost fra kl 08.00 og undervisning fra kl 08.30-11.30. Dersom det er aktuelt for dere med samtale i dette tidspunktet vil eleven få være med.

Program for dagen:
08.00 – 08.30 Frokost

08.30 –  11.30 Undervisning. Mulighet for samtaler med basislærer.

11.30 – 12.30 Lunsj i matsalen for elever og foreldre

12.30   Fellessamling i Auditoriet

13.30  Klassesamlinger vg1 og vg2

14.00  Samtaler med basislærer/andre

16.00 Middag i matsalen

Skolen har få ledige rom for overnatting, men det er mulighet til å overnatte på elevens rom så sant det er plass til det. Det kan også være mulig å ta inn på Kolvereid Familiecamping eller hotell på Kolvereid eller Rørvik.

Vi håper at mange kommer til en hyggelig dag på Val videregående skole!

Trykk her for komme til nedlasting av påmeldingsskjema. Bruk gjerne det når du melder deg på. Husk å skrive hvor mange som kommer! Det er også mulig å melde seg på via telefon til 74389000, senest 23. oktober.
Tid og sted for elevsamtale med kontaktlærer vil dere få på SMS dagen før.
Du/dere er hjertelig velkommen!

Med hilsen for alle ansatte på Val videregående skole,

Kjartan Åsebø, rektor