Politibilen utenfor Val?

Mange trodde nok det var politiet som sto parkert utenfor skolebygget i 09.30-tiden i formiddag. Ser man nærmere på bilen, var det ikke politibilen, men poesibilen.

Ut av poesibilen kom forfatterne Ted Granlund, Endre Ruset og Joakim Kjørsvik. Denne uka reiser de rundt på flere skoler i Nord-Trøndelag med sin uvanlige, men kule bil! I halvannen time fikk Vg1-elevene hørte oppleste dikt og prøvd å skrive dikt selv. Flere av dikta ble lest opp for klassen, og man kunne oppleve flere dikterspirer i klassene. Forfatterne legger ut poesibøker på tilfeldige biler rundt omkring, og i neste utgave av poesibøkene, kan man finne dikt skrevet av Val-elever.

Det var en spennende reise i poesiens verden, og forhåpentligvis har elevene lært seg noen tips og triks til videre skriving.