#DUSÅMEG

«Val vgs bidrar til positiv utvikling av hele mennesket». Dette er vårt motto og noe vi virkelig ønsker. Igjennom Val´s mangeårige historie har vi møtt 1000-vis av ungdommer, mange av disse har fått oppleve Val som sitt «andre» hjem. Vi som jobber her ønsker at våre elever skal oppleve det godt og meningsfullt å være elev hos oss, ikke bare i skoletid, men hele døgnet, hele skoleåret.

NRK har de siste ukene hatt en positiv nettside hvor elever kan takke lærere som har betydd masse for dem. Midt i blant disse takkene finner vi en tidligere Val-elev som sier følgende.

«Jeg vil takke ikke bare en lærer, men en hel vgs! Jeg var mye ensom og slet med å finne min plass på ungdoms og barneskolen. Men da jeg valgte å begynne på val vgs hestelinja, var det noe som blomstret stort. Alle de ansatte på val vgs er fantastiske mennesker som ser hver eneste elev».

Takk for denne flotte tilbakemeldingen!