«Ekte-Skap»

Like før påske ble årets skolebryllup arrangert på Val. Årets brudepar var Tristan og Cindy som skulle få æren av å innvie «ekte-skapet» for hele den kvelden.

Det var en flott onsdagkveld hvor 120 severdige gjester fra fjern og nært møtte spent opp. På gjestelisten fant en blant Donald Trump, Olsenbanden, Abba, The Kardashian, Swamp Loggers og Karrius og Baktus med mange flere. Postmann Pat og katten Miss hadde tydeligvis også funnet en invitasjon i posten, og det strides enda hvem som egentlig skulle hatt den invitasjonen.  Kveldens klokkeklang tok sauen Shawn seg av og «bjellet» inn bruden som av faren ble følgt helt frem til en spent brudgom.

Det skjedde litt uventede ting i løpet av kvelden. Like før vielsen fikk Hulken et aldri så lite «black-out» og raserte et bord med mer før «The Flash» tok ansvar og jaget han ut. Vi ble også vitner til demonstrasjoner mot Trump. En meksikaner som hadde funnet veien gav kraftig uttrykk for sin misnøye mot Trump, heldigvis tok Marit Bjørgen ansvar og «skiet» inn og dro ut meksikaneren før det hele gikk over ski og sko.

Til stor skrekk for mange av de oppmøtte og da spesielt Loff, var også Karrius og Baktus invitert. De gav klart uttrykk for at de ville ha Loff og sin glede over alle søtsakene som ble servert i løpet av kvelde.

For å oppsummere en flott kveld så kan vi si følgende: Selv om det kom frem mange sjokkerende «betroelser» fra familien og paparazzifotografen, så var Tristan og Cindy veldig fornøyd med kvelden. Når brudeparet er fornøyd, så er vi alle fornøyd.

«Ekte-skapet» ble innviet omkring 18.30 og varte helt frem til ro-tid 23.00.