Avdelingsleder eiendom

Første arbeidsdag etter nyttår kom det en ny mann på tunet. Ommund Tveit er den nye lederen for avdeling eiendom på Val. Det vil si at han har ansvar for bygg og anlegg, ute og inne. Altså leder han vaktmestertjenestene på skolen. Med mange bygg og et stort område å ta vare på, så er dette en viktig oppgave. Det er alltid noe som skal fikses eller gjøres bedre. Eller et lite byggeprosjekt.

Ommund kommer fra Birkenes i Aust-Agder. Der har han en gård oppe på heia og driver blant annet med juletreproduksjon. De siste tre årene før han kom til Val jobbet han som kretsleder i Indremisjonsforbundet Sør. Før det jobbet han over 10 år på Val sin søskenskole KVS-Bygland i Setesdalen, de fleste årene som rektor. Han har også jobbet som regnskapsfører og bonde. Dette er gode erfaringer å ta med i arbeidet som han nå har startet opp i.

Det er ikke tvil om at Ommund er en skogens mann. Derfor skal han i tillegg til eiendomsavdelingen også ha ansvaret for skogbruket på Val og ha noe skogbruksundervisning.

Sammen med seg har Ommund kona Inger Lise som har fått jobb som hjelpepleier i kommunen.

Vi ønsker de hjertelig velkommen i fellesskapet på Val!20170106_140420