Val Boysvoice – «Med sjarm og lyd»

I høst så mannskoret, Val Boys-Voice, «lyset» for første gang og etter en samling med gutta kom det store spørsmålet: «Vil Boysvoice synge på julekonserten i Lundring kirke 10.desember?» Da det lød relativt bra etter første øving var det ikke vanskelig for koret å å hente frem ja-svaret. 

Stortsett hver mandag har gutta samlet seg primært hos en av de ansatte i koret og har sunget og hatt det kjekt sammen. Men som seg hør og bør så gikk dagene og før en visste ordet av det så stod det desember i kalenderen og nervene begynte så smått å melde seg på.

«På en god dag så kan vi være mellom 10-13 gutter som er samlet, så spenningen var stor knyttet til hvor mange vi kom til å bli på den store dagen», sier Petter Mjølhus, en av de voksne lederne i koret.

Lørdag 10.desember kl 16.00 satt ni staute karer fra mannskoret klare i benkeradene i denne flotte kirken, i kledd hvit skjorte og sort bukse. Ca kl 17:15 hadde «dirigent» Mjølhus en liten appell om hvorfor en egentlig feirer jul og en presentasjon av koret i tillegg til en aldri så liten photoshoot til glede for salen. Ordene som ble brukt av konferansieren i forlengelsen av opptredenen var «Med sjarm og lyd». De stolte guttene takket for seg og gikk og satte seg til stor klapp og latter fra publikum.

Vi i Boysvoice er fornøyd med vår opptreden og ser frem til flere oppdrag ?