Val er mer enn skole

Når elevene går hjem fra skolen kl 15.30, da starter «etter skoletid» livet. For de fleste av våre elever så blir Val «mitt andre hjem» og det er derfor viktig at det finnes aktivitetstilbud for elevene.

Miljø er viktig på Val, så derfor har vi to ansatte, Helga og Jone, de er våre miljøarbeidere. Hver uke finner de på ulike aktiviteter med elevene.

I går gikk dette «hardt» utover enkelte ansatte som bor nært skolen. 30-40 elever deltok i en Snapchat konkurranse hvor det var om å gjøre å finne ting som var listet opp på et ark og dokumentere dette med en «snap». Noen av oppdragene var: Kua med regnr:0261, signaturen til en ansatt, rottegiftfelle, pisouar, felleskjøpet caps… etc. I alt 61 ulike motiver med muligheten for nærmere 70 poeng.

For oss som «ufrivillige» ble tilskuere til dette ble det en artig skue en onsdagkveld!