På gamle trakter

Det er gått noen år siden Paul Andre daglig vanket på tunet på Val. I helgen var han tilbake med sitt gode humør og sine treffende kommentarer. I tillegg til å besøke gamle kjente skyltes og besøket at han skulle ha andakter på Bibelmøtene på Val.

Paul sin karriere på Val startet som en av Norges minst kompetente blåskjellrøkter, en kortvarig karriere som fort gikk over til å bli kristendom lærer. Med en master i teologi så var nok det et bedre og mer nærliggende fag å undervise i.

Paul hadde en veldig god grunn for å flytte til Val, hun heter Heidi og er i dag moren til hans 4 sønner. Etter å ha spredd glede her i 5 år tok Paul med seg konen og sønnen og flyttet til hjemtraktene i Vestfold.

«En glemmer aldri de 5 årene på Val» – Sitat Paul Andre

Takk for et trivelig besøk i helgen!