Velkommen til nytt skoleår!

Det er straks nytt skoleår og vi gleder oss nå til å komme i gang med nytt år. Vi er spent på å møte nye og gamle elever. Det ser nå ut til at det vil bli ca 135 elever som starter opp på mandag.

Søndag ser programmet slik ut:
12.00:                Internatet åpner for innflytting. Nøkkel til rom blir utlevert etter hvert som elevene ankommer og internatkontrakt signeres.
Dersom du har med hest eller andre dyr, så er de også velkommen fra samme tid. Dersom du har hund må du likevel vente i to uker, slik at vi får avklart hvem som får plass i kennelen og ikke.
14.00-1530:     Middag (stående buffet)
15.30:               Åpningsmarkering for Vg1 med foreldre og foresatte.
16:30:               Internatmøte for foreldre (elevene kan være med).
17.00:               Kaffe og kaker

I forbindelse med åpningsfesten blir det gitt en del informasjon om første skoledag.
Om kvelden søndag blir det bli kjent-samling.

Selve skoleåret starter i auditoriet i skolebygget kl 08.10, mandag den 15. august.
Se ellers annen informasjon som er sendt ut eller ta kontakt med skolen om du lurer på noe.
NB: Romfordelingen blir ikke klar før på søndag.

Velkommen til Val, vi håper du vil trives!