100-års markering

Skolen fyller 100 år dette året. Det skal vi markere spesielt i uke 38. I løpet av uken skal elevene ha et opplegg på skolen i tilknytning til jubileet. I helgen den 23-25. september, inviterer vi tidligere ansatte med flere til skolen. Bygdefolk som er interesserte er også velkommen.

Hovedmarkeringen er lørdag kl 13.00, med festsamling i matsalen for gjester, elever og ansatte. Ellers blir det mat, omvisninger, og en mer uformell samling i dagligstua om kvelden. Det blir også tilbud på fredag og søndag for de som ønsker det.

Dersom du ønsker å delta, så setter vi pris på en påmelding på telefon eller e-post til skolen innen den 14. september. Det koster ikke noe å være med, men det vil bli gitt en anledning til å gi en gave til skolen. Dersom du har behov for overnatting, så legger vi til rette for det så langt det rekker.

Skulle du være en av få tidligere ansatte som vi ikke har funnet kontaktopplysningene til, så er du også velkommen denne dagen og helgen. Det samme gjelder om du kjenner på tilknytning til skolen og ønsker å være med, selv om du ikke har fått spesiell invitasjon.
Dersom du har andre spørsmål om markeringen, så ta kontakt på 74 38 90 00 eller post@val.vgs.no.

Velkommen til Val!Val logo_100 - 1 Smaabrukerskolen i Namdalen Postkort flyfoto når Kammerset var nytt