Åpen gård 2016

Tradisjon tro, var det sist lørdag duket for nok en åpen gård her på Val! Det er nok et av vårens høydepunkt både for ansatte og elever, og forhåpentligvis også for de besøkende! Vi våknet til sol og varme, noe som var en viktig faktor for en flott dag. Dagen startet med rideshow, alltid populært, før det var mange spennende aktiviteter utenfor nyfjøset. Vg1-elevene hadde stelt i stand mange konkurranser, så det var mulig å bli mester både i bueskyting, jurklutkasting og rundballrulling, for å nevne noe. Lilleval barnehage stilte med leker og små traktorer for de minste. SF-elevene sørget for nydelig grillmat, is, lapper og rømmegrøt. Alt i alt er vi veldig fornøyde med dagen, og det håper vi de mange hundre fremmøtte også er enige i!

Bilder: Marte Olsvik