Fin økning i antall søknader til skolen!

Søknadsfristen for neste skoleår gikk ut den 1. mars. Resultatet viser rekordsøkning til Val. Til Vg1 er det 123 søkere, det er langt flere enn fjoråret som stoppet på 88, noe som også var et svært godt søkertall. Til sammen er det 60 plasser på Vg1.
Også på Vg2 akvakultur, Vg2 hestefag og Vg3 studieforberedende naturbruk er det flere søkere enn det er plasser. Til sammen er det 225 som har søkt med Val som førstevalg.

Jeg er glad og takknemlig for det gode søkertallet, sier rektor. –dette har ikke alltid vært situasjonen. Han håper at dette betyr at elevene som har gått her har vært fornøyd med kvaliteten på skolen og derfor har anbefalt skolen til andre. Ikke minst er det oppmuntrende at hele 29 søkere til Vg1 kommer fra Ytre-Namdal.

Svarbrevene blir sendt ut til søkerne den 30. april og så vil det bli gjort supplerende inntak helt frem til skolestart.