VG1 på Oppdalstur

Noe av det første en hører snakk om når en kommer som ny til Val er Oppdalsturen. For de av dere som ikke vet hva dette er, så er det et av årets store høydepunkter. Denne turen er for hele VG1 og blir arrangert i februar hvert år.

Søndag kveld plasserte Olav bussjåfør den store bussen sin på Val slik at den kunne være pakket og klar til avreise mandag morgen kl 06.

Mandag morgen kl 05.50 var det mange trøtte og vrengte ansikt å se på Val. De første timene var det helt knust stille ombord, noe som det er nøyaktig et år siden sist dette skjedde, nemlig på vei til Oppdalsturen i 2015.

Mandag kveld entret gjengen fra Val Oppdal etter å ha vært innom Steinkjer og Trondheim på kjøreturen. Resten av uken bar preg av masse sosialt, mat, spill, alpint, hesteriding, hundekjøring, langrenn og ikke minst det mest skumle, Moskus safari.

Det som kanskje huskes best av mange er innspillingen av oppfølgeren til den norske spillefilmen Børning med Otto Jespersen og Sven Nordin i spissen, nemlig Børning 2. Vi fikk være vitne til at sportsbiler som Lamborghini, BMW og Audier kappkjørte opp alpintbakkene med tre politibiler på slep. En opplevelse av de skjeldne vil en si. En av de som kanskje likte dette best var bussjåføren som gladelig satte bussen til sides, tok frem mobilen og plasserte seg godt i løypen for å ta bilder.

Oppdalsturen 2016 ble en stor happening og vi ser frem til vinteren 2017 når et nytt kull skal få oppleve masse av det samme som som oss i 2016.

Takk for en nydelig tur 🙂