Maren vil bli best på hesteryggen

Etter å ha gått VG1 naturbruk og VG2 hest og hovslager så var Maren Fryenlund ferdig som elev på Val våren 2013.

På lørdag skrev Namdalsavisen en flott artikkel om Maren hvor de forteller at hun har flyttet fra sin  mor og far for å i jobbe i en stall i Danmark. Det er ikke hvilken som helst stall den tidligere Val-eleven jobber i. Helgstrand Dressage ved Aalborg er internasjonalt kjent for sine gode hester og ryttere. Driver og eier Andreas Helgstrand er en kjent dressurrytter og har deltatt i så vel VM som OL.

Maren har store planen og vil nå langt. Hun skal bli best mulig på hesteryggen.

Vi på Val gleder oss over Marens store planer og det hun får til, og ønsker henne all lykke på veien.

Trykk her for å lese artikkelen i sin helhet.

Foto: Namdalsavisen