Reisebrev fra Kiabakari, Tanzania

Sist fredag forlot to Val-elever Norge med retning Tanzania. Her skal de være i nesten to uker og få et innblikk i årets misjonsprosjekt. Vi kommer nærmere tilbake til denne reisen når Mina og Josefine kommer tilbake til Norge med gode historier og flere bilder. Nedenfor får dere som forsmak på dette et lite reisebrev…

«Jambo! 
Nå er siste dag i Kiabakari ferdig! Vi kom til Bibelskolen i Tanzania på lørdag kveld direkte fra Nairobi, Kenya. Gudstjeneste, fotball og glede er noen av stikkordene som beskriver de siste dagene i Afrika! Familien Stensland, Kjersti og Lars + 4 barn,  sammen med elever og andre ansatte har tatt varmt imot oss, noe som vi er veldig takknemlig for! I morgen kl.09.00 reiser vi på Safari (som betyr reise på Swahili) i Serengeti! Etter forhåpentligvis ha sett noen av «The Big Five», reiser vi videre til Arusha, før vi kommer til siste mål på reisen, Nairobi! 
Vårt hyggelige reisefølge er Maria og Iselin fra Vestborg videregående skole».

«Salama» – Josefine og Mina