Velkommen på foreldredag – Program

Hjertelig velkommen til Val videregående skole på foreldredag!

Lørdag 31. oktober inviterer vi til foreldredag på Val videregående skole.

Vi ønsker å møte dere som er foreldre / foresatte for å ha samtaler om elevens skolesituasjon og forholdet mellom hjem og skole.

Ved påmelding vil dere vil bli satt opp med en samtale med basislærer. Dersom dere ønsker samtale med andre på skolen, som rådgiver, sosiallærer, inspektør, rektor, internatleder eller andre, så send gjerne en epost til skolen med deres ønske om samtale.

I løpet av dagen blir det en felles samling i auditoriet og egne klassemøter for vg1 og vg2. Misjonsprosjektet selger lodd til basar som trekkes under middagen. Lodd kan kjøpes med kontant eller med kort.

Foreldredagen er lagt inn som obligatorisk skoledag for elevene. Rammene for dagen er at vi har frokost fra  kl 08.00, og starter opp med undervisning fra kl 08.30-11.30. Dersom det er aktuelt for dere med samtale i dette tidspunktet vil eleven få være med.

Program for dagen:
08.00 – 08.30  Frokost

08.30 –  11.30   Undervisning. Mulighet for samtaler med basislærer.

11.30  –  12.30   Lunsj i matsalen

12.30                   Fellessamling i Auditoriet

13.30                   Klassesamlinger vg1og vg2

14.00                   Samtaler med basislærer/andre

16.00                   Middag i matsalen/Trekking av gevinster.

Skolen har få ledige rom for overnatting, men det er mulighet til å overnatte på elevens rom så sant det er plass til det. Det kan også være mulig å ta inn på Kolvereid Familiecamping eller hotell på Kolvereid eller Rørvik.

Vi håper at mange kommer til en hyggelig dag på Val videregående skole!
Vi ber om at alle som har tenkt å komme, melder seg via post@val.vgs.no eller via telefon til 74389000, senest 26. oktober. Vedlagt følger et påmeldingsskjema. Bruk gjerne det når du melder deg på. Husk å skrive hvor mange som kommer!
Tid og sted for elevsamtale med kontaktlærer vil dere få på SMS dagen før.
Du/dere er hjertelig velkommen!

Med hilsen for alle ansatte på Val videregående skole,

Svanhild Øpstad, rektor

Foto: Enokson / Flickr