TK PROD PÅ BESØK

Mandag til onsdag denne uken hadde vi besøk av Torstein Kiserud. Torstein er en veldig hyggelig mann fra Spydeberg på Østlandet, som fortiden bor i Grimstad med kone og barn. Til vanlig driver han med filming, fotografering og annen grafisk utforming for firmaet sitt, TK Prod.

Torstein sitt ærend på Val har primært vært å lage nye PR-filmer. Val har masse spennende å vise Norges ungdommer i alderen 13-15 år. I Norge har vi en kystlinje som de fleste andre land misunner. Vi har masse landbruk og en lang tradisjon for bruken av hest. På Val har vi linjetilbud innen hest, landbruk og akva. Vi er dermed med på å sette oss på kartet som en veldig bra og spennende skole for ungdommer med disse interessene.

Om noen uker vil disse filmene bli vist på mange ulike ungdomsskoler i landet og på sosiale medier. Vi gleder oss 🙂

Trykk her for å se nettsiden til TK Prod – www.tk-prod.no/