Fiskeriminister på besøk

En nydelig septemberdag i 2015 kom fiskeriminister Elisabeth Aspaker på besøk til oss på Val.

Dalende ned fra himmelen i et gult lite     IMG_7616    helikopter ble ministeren vel tatt imot av rektor Svanhild Øpstad og inspektør Leif Arne Furunes i det hun stiger ut av denne lille flymaskinen. Det nærmer seg fylkes og kommunevalg, og innsamlingen av stemmer står på agendaen for partiene.

I løpet av timene på Val fikk Aspaker seg en solid presentasjon om skolens drift og videre utvikling av rektor
og Halvor Mortensen fra FOU. Da tre engasjerte Val elever stilte seg opp og fortalte og svarte på spørsmål fra ministeren, trakk hun på smilebåndet og så ut til å glede seg over engasjert ungdom. Som en god avslutning på en lang besøkelsesdag for ministeren ble hun servert et verdig måltid før hun satte seg i helikopteret og la ferden videre.

Vi på Val synes det er stas å få besøk av statsråder, samtidig som vi tror at det er stas for statsråder å få besøke oss på Val også.