Nytt skoleår i strålende sommervær

Endelig er det skolestart på Val og det er mange forventningsfulle og spente elever, lærere, ansatte og foreldre som møter opp på åpningsdagen den 16.august.

De elevene som skal begynne på VG1, og som er førsteårselever, er kanskje de elevene som er mest spente. Hvordan vil det være å flytte hjemmefra til et helt nytt sted? Vil jeg finne nye venner? Blir det mye lekser? Er lærerne strenge?…. er kanskje noen av spørsmålene de nye elevene funderer på. Kanskje det mest spennende er hvordan det er å bo på hybel og slippe mor eller fars formaninger og mas?

Elevene som skal begynne på VG2 og VG3 gleder seg kanskje mest å få treffe igjen gode venner og ansatte fra tidligere år.

Uansett er det alltid en milepæl å starte på et nytt skoleår. Den første uken på Val består av å bli kjent med timeplaner, studieplaner, organisering av fritiden og å skape seg et nytt læringsmiljø med masse nye venner og studiekamerater.

Vi på Val ønsker alle nye elever og ansatte en god start og et herlig undervisnings år, og hjertens velkommen og lykke til for de allerede etablerte studenter og ansatte fra forrige år.