Avslutningsfesten – enda et skoleår på Val er over

Ja da er atter et skoleår gjennomført på Val. Det er med blandede følelser at elever med famile og ansatte møtes til avslutningsfest i Val sin storstue. Dette har vi alle gleda og grua oss til. De aller fleste gleder seg til at enda et skoleår er avsluttet og ser frem til en spennende sommerferie med reise, arbeid og kos sammen med familie og venner. Men dette med å si farvel til gode klassevenner over 2,3 og 4 år er å gi en klump i magen og en tåre i øyet. De aller fleste vil forlate Val til fordel for andre videre studier eller å gå ut i læretid eller annet arbeid, men noen vil komme igjen til høsten for et nytt skoleår med ny herlig faglig fordypning på Val. De aller fleste vil huske Val og Vals herlige hjertevarme med miljø og ansatte som ser hver enkelte, på godt og vondt. Vi kan alle med hånden på hjertet si at tiden som student på Val er veldig spesiell, med over 100 elever boende på internat, praktiske tilrettelegginger av undervisningen og mange herlige måltider hos våre fantastiske kokker og kjøkkenpersonale. Vi vil alle ha Val i vårt hjerte og positive minne. Takk Val for enda et herlig og godt gjennomført skoleår.

Geir Holten, ivrig Val – entusiast