Spennende natt i barnehagen

De fem eldste ungene i Lilleval barnehage ble ikke henta av foreldrene som vanlig tirsdag ettermiddag. Istedenfor tok de frem soveposer, madrasser og tannkoster, klare for en natt i barnehagen. Dette hadde vært planlagt i lange tider og barna var kjempespente og gleda seg masse. På ettermiddagen sto det pannekaker på menyen, etterfulgt av film og snop. De tre ansatte, Solveig Elise, Melinda og Inga-Kristine, så også ut til å kose seg. Lilleval er en liten barnehage med et godt samhold der ungene og de ansatte kjenner hverandre veldig godt.

Det ble noen timer søvn den natten før en ny kjekk dag i barnehagen på onsdagen. Overnatting har ikke vært en aktivitet i barnehagen før, men man skal ikke se bort fra at det er en aktivitet som blir gjentatt senere.